Liikuntaneuvoja

Personal Trainer

Terveysliikunnan ohjaaja

Ravintoasiantuntija

Personal trainer palvelut

 

Ohjaukset suunnitellaan aina sinun henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Ohjauksen kesto määräytyy sinun ja toiveidesi ja lopputavoitteen mukaan. Harjoitella voi eri ympäristöissä mm. kuntosalilla, kotona, työpaikalla, leikkipuistossa tai ulkourheilupaikoilla. Alkutapaamisella kartoitan sinun lähtötilanteesi, taustasi, tavoitteesi, terveydentilasi sekä siihen liittyvät mahdolliset rajoitukset. Alkutapaaminen on sinulle ilmainen.

 

Liikunta-alan tutkinto (LAT)

Kisakallio

 

 

 

Lue lisää UKK-instituutin aikuisten liikkumisen suosituksista.

 

 

Katy Susanna Rahikainen, lisensoitu Personal Trainer, ratsastajan fysiikkavalmentaja, golffarin fysiikkavalmentaja, terveysliikunnan ohjaaja, senioriliikunnan ohjaaja.

 

Olen Katy Susanna Rahikainen, koulutettu liikunnan ammattilainen, Sekä hevosalan ammattilainen. Olen kasvattanut Symphatil poneja sekä hevosia kohta 30 vuotta sekä kouluttanut hevosia ja ohjannut ratsastajia. Liikunta sekä ratsastus ja hevoset on ollut aina osa elämääni ja se on iän myötä kulkenut mukana koko ajan, mutta liikunta on muuttanut muotoaan. Aiemmat kovat juoksulenkit ja tunteja vievät viikottaiset saliharjoitteluit ovat vaihtuneet itselleen armollisempiin ja järkeistettyihin harjoitteluihin. Nykyään tulee harjoiteltua viikkotasolla monipuolisesti. Kiinnitän enemmän huomiota syömiseen ja palautumiseeni. Siihen viimeksi mainitsemaani joutuukin ottamaan huomiota toisella tavalla kuin ennen, kun ikää tulee lisää, mutta se ei ole este vaan vaatii huolellisemman harjoittelu suunnittelun.

 

Voin rehellisesti sanoa, että voin kaikilla osa-alueilla paremmin kuin koskaan aikaisemmin! 

 

Tätä hyvää oloa haluan myös jakaa sinulle!

 

Katycoren takana on ajatus "core". Ulkoinen core eli keskivartalo on meille tärkein kehonosa. Sen kunnossa pitäminen on ensiarvoisen tärkeää. Sisäinen core eli sisäinen hyvinvointi joka on elämän johtolanka. Onnistumiseen tarvitaan molempia! 

Koulutettu ja lisensoitu

Personal Trainer 2020

 

Olen suorittanut vuonna 2020 Suomen laajimman Personal Trainer koulutuskokonaisuuden, joka on urheiluopistojen sertifioitu koulutus.

 

katycore

 

Taitoni